Tijd voor verandering? Neem contact op!

Inspiratie Ontbijt Achterhoek.

Samen rendement realiseren! – meer dan alleen euro’s –

De afgelopen jaren heb ik vanuit mijn rol als ondernemerscoach via Het Ondernemers Ideaal en mijn eigen netwerkactiviteiten gemerkt dat veel ondernemers er alleen voor staan. Duurzame verbinding met andere ondernemers en zelfstandig professionals kan helpen om in de toekomst succesvol te zijn en blijven. Een klankbord, inspiratie, kennisoverdracht, maar ook een groep ambassadeurs die elkaar helpen met adviezen en concrete opdrachten en omzet.

Via Inspiratie Ontbijt Achterhoek is een kader neergezet om samen succesvol te kunnen netwerken. Basis is dat iedere ondernemer zich actief opstelt en bijdraagt aan het succes van het netwerk. Ons motto is: wie goed doet, goed ontmoet! Door bij te dragen aan het rendement van de andere deelnemers realiseer je ook rendement voor jezelf. We meten rendement niet alleen in euro’s.

Nieuwsgierig? Voor meer info www.inspiratieontbijtachterhoek.nl

Sfeer proeven?

Je bent welkom als onze gast!

Ben jij een ondernemer of zelfstandig professional uit Berkelland of Doetinchem e.o.? Mogelijk ben jij dan het volgende lid van Inspiratie Ontbijt Achterhoek!

Maar ook als je geen lid wordt ben je van harte welkom. Wil je een keer als gast aan ons ontbijtbuffet aanschuiven? Dat kan 2-wekelijks op donderdagochtend bij HCR Prinsen in Haarlo of op vrijdagochtend bij Stadscafé Simons in Doetinchem. Neem contact met me op via 06-51407002 of info@inspiratieontbijtachterhoek.nl.

Back to Top